Vårt erbjudande

Nim Distribution når varje dag hushåll och näringsidkare, och det innan klockan 06:00. Våra engagerade distributörer utgör ett distributionsnätverk att lita på året om.

Anlita oss för distribution av:

  • Morgontidningar. Vi står för all morgontidningsdistribution före 06:00 i vår geografi. Det gäller oavsett var någonstans tidningen har sin redaktion.
  • Tidskrifter, magasin och gratistidningar. Vi anlitas för utdelning av exempelvis tidskrifter, kundmagasin, medlemstidningar och gratistidningar. Vi distribuerar till prenumeranter, återförsäljare, utomhusställ eller andra kända mottagare. Genom Sveriges utbärningsföretags gemensamma bolag MTD är vår tjänst även rikstäckande.
  • Paketdistribution. Varför vänta flera dagar på det som kan nå fram över natten?

Dina paket ända hem

Vi distribuerar MTD Postlådepaket. Den uppskattade tjänsten innebär att mottagaren får sitt paket ända hem och tidigt på morgonen. Det är möjligt genom miljösmart samdistribution med morgontidningen.

MTD Postlådepaket är ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att skicka paket inom Sverige. Vi kan dessutom leverera på lördagar, om du vill. Eller med expressfart om både ditt lager och dina kunder finns i eller nära västra Skåne.

Att distribuera adresserade försändelser kräver tillstånd från Post- och Telestyrelsen. Vi är certifierad postoperatör. Vi är medlemmar i Fria Postoperatörernas förbund och därigenom medlemmar i Forum för fastighetsboxar.

Vi behöver veta:

  • Var mottagarna finns
  • Önskad distributionsdag/ar
  • Antal/upplagans storlek
  • Försändelsens vikt, format och antal sidor
  • Om det är ett engångsuppdrag eller återkommande

Under 2018 bygger vi Nim Distribution framtidsstarkt. Fokus är primärt på distribution av morgontidningar, tidskrifter och andra tidningslika produkter, jämte adresserade försändelser i samarbete med MTD. Vi är restriktiva med uppdrag av typen ODR, gratistidning utan kända mottagare och samhällsinformation. Är du osäker på om din förfrågan faller inom ramen för tidningslik produkt, välkommen att kontakta oss med din fråga.