Sökes: lokaler

Våra kunder ökar efterfrågan av en effektiv och flexibel distributionstjänst. Det krävs en ny, dynamisk produktionsstruktur för att kunna möta kundernas efterfrågan. Vi måste ställa om nu. För att värna distributionen av morgontidningar både nu och i framtiden. Nu letar vi efter lokaler. Är du vår nästa hyresvärd? Kontakta oss via detta formulär >>

David Uppling, projektledare, vad är det för lokaler som behövs och när?
– Vi söker lokaler till vår nattverksamhet mellan 01:00-07:00.

– På noderna kommer distributörer att börja och avsluta sina arbetspass. Noden kommer att erbjuda en plats för samtal med arbetsledare och kollegor. För att erbjuda en god, funktionell arbetsmiljö planeras och inreds noderna för sortering, packning och lastning av nattens produkter. Det är ett måste att vi kan förvara hjälpmedel smart och säkert i eller vid noden.

– Produkterna som ska distribueras kommer att transporteras till noden. Burar på hjul används i förflyttningen. Därför bör lokalen vara i markplan. Vi har också haft turen att hitta riktigt bra lösningar i källarplan och garage.

Var ska lokalerna ligga? Kan de finnas i tätbebyggda områden?
– Just nu letar vi efter lokaler i Malmö, närmare specifikt på Limhamn, i Slottsstaden och Holma/Hyllie. Lokalernas yta behöver vara 100-200 kvm. Ytan är ett riktmärke; vi är öppna för förslag!

– På sikt söker vi lokaler i hela vårt distributionsområde. Vi är väl medvetna om att vi ofta jobbar i tätbebyggda områden där vi behöver visa stor hänsyn eftersom vår arbetstid är mångas vilotid. Vi har lång erfarenhet av att jobba på natten och har lärt oss av både ris och ros.

Delningsekonomi är hett. Hur ser du på möjligheterna att dela lokal med en annan verksamhet?
– Självklart! Vi samverkar gärna med andra. Det vore toppenbra att dela t.ex. pentry och liknande faciliteter. En förutsättning är samtidigt att vi kan ha en egen dedikerad yta för t.ex. cyklar och sortering. Orsaken är enkel: vi bedriver verksamhet i ett väldigt kort tidsfönster och behöver hitta var sak på sin plats.

Är du vår nästa hyresvärd? Kontakta oss via detta formulär >>

Tack David!
//Catarina Malmsten, Verksamhetsutvecklare