Hej!

Nim Distribution är ett lokalt distributionsbolag i västra Skåne. Våra ledord är engagemang, öppenhet, integritet och affärsmässighet.

Vi distribuerar framför allt morgontidningar och andra tidningslika produkter. Vi är en del av Early Bird och delar ut e-handelspaket. Adresserade försändelser i samarbete med MTD* samt reklam och samhällsinformation når också sin mottagare via oss. Att samdistribuera olika produkter är miljösmart. Genom att vi distribuerar på natten trängs vi inte med andra fordon i trafiken.

Vi distribuerar i och runt dessa orter: Bjuv, Burlöv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Perstorp, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Vellinge, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.

Vi är glada och stolta över att genom våra medarbetare ha tillgång till en unik kombination av nya förutsättningar, djup kunskap om logistik och mångårig erfarenhet av detaljdistribution; en perfekt grund för kreativa lösningar.Och nya, kreativa lösningar krävs. Det ändrade medielandskapet fortsätter att ställa mycket tuffa krav på distributionen av den för demokratin så viktiga papperstidningen. Genom att göra det svåra enkelt, möjliggör vi fortsatt tillgång till morgontidningen just morgontidigt. Samtidigt skapar vi möjligheter till jobb och utveckling för individer, företag och samhället vi verkar i.

Nim Distribution, eller Nim Distribution i Skåne AB som är vårt juridiska namn, ägs av HD-Sydsvenskan, del av Bonnier News. Vi är delägare i MTD*.

*MTD är ett distributionsnätverk som täcker hela Sverige.


Hej!

Nim Distribution är ett lokalt distributionsbolag i västra Skåne. Våra ledord är engagemang, öppenhet, integritet och affärsmässighet.

Vi distribuerar framför allt morgontidningar och andra tidningslika produkter. Paket och adresserade försändelser i samarbete med Citymail och MTD* samt reklam och samhällsinformation når också sin mottagare via oss.

Vi distribuerar i och runt dessa orter: Bjuv, Burlöv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Klippan, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Lund, Malmö, Perstorp, Staffanstorp, Svalöv, Svedala, Vellinge, Åstorp, Ängelholm och Örkelljunga.Vi är glada och stolta över att genom våra medarbetare ha tillgång till en unik kombination av nya förutsättningar, djup kunskap om logistik och mångårig erfarenhet av detaljdistribution; en perfekt grund för kreativa lösningar.

Och nya, kreativa lösningar krävs. Det ändrade medielandskapet fortsätter att ställa mycket tuffa krav på distributionen av den för demokratin så viktiga papperstidningen. Genom att göra det svåra enkelt, möjliggör vi fortsatt tillgång till morgontidningen just morgontidigt. Samtidigt skapar vi möjligheter till jobb och utveckling för individer, företag och samhället vi verkar i.

Nim Distribution, eller Nim Distribution i Skåne AB som är vårt juridiska namn, ägs av HD-Sydsvenskan, del av Bonnier News. Vi är delägare i MTD* och servicebolaget Tidningsbärarna.

Bra att veta: med i verksamhetsövergången från Tidningsbärarna KB årsskiftet 2017/2018 följde bilar och andra resurser. Därför kan du fortfarande se en TB-bil på gatan eller en distributör med TB-jacka i din trappuppgång. Det är som det ska och sker i bästa samförstånd mellan oss och Tidningsbärarna.

*MTD är ett distributionsnätverk som täcker hela Sverige.